Ortiran
Squire
Squire
Posts: 8
Joined: Wed Sep 20, 2017 11:54 pm

Hero Stat Cards Reset

Thu Sep 21, 2017 12:17 am

2 patches ago with the hero updates, all our old F2P heroes did not get any type of stat reset even though a lot of them were drastically changed. I feel like this was quite unfair and we need to either get 1 free stat reset on those beginning heroes or make us pay something like 1000 Linari to reset them once. We need some way to reset the stat cards on the heroes after they were changed this drastically. As lich for the F2P heroes, command cards were usually always thrown into Grimms for example due to the evasion and might cards were thrown into Avalon usually since the arrows were worth maxing still.

The major changes to heroes like Avalon and Virion with the summon troop changes, really require a stat adjustment and I feel we should be given one or else it just makes us suffer because we started playing the game sooner. Might be an unpopular opinion if it is a realm that started after that patch but my main server currently (Realm 55) was made a month before the patch and everyone invested a lot of cards into heroes that no longer use them because of the changes.

TL;DR: The hero change patch made the stat card distribution completely garbage and stats that were good prior to the patch were made useless for those heroeos after. Need a reset on those cards (just like how the paid heroes got, the F2P heroes also need that stat reset).
 
User avatar
dorianGREY
Baron
Baron
Posts: 175
Joined: Wed Aug 09, 2017 7:05 pm

Re: Hero Stat Cards Reset

Thu Sep 21, 2017 4:55 am

+1 to hero stat reset for all players, would be a good gift to the community since changes to FTP heroes etc.
"Corn chips is no place for a mighty warrior"

Also Known as - Kenshin Himura
Rufio 54 - Crown Prince
Dragonroost 62 - Ex-Icarum King, Ex-Neferak King
Swanshire 102 - Skarn - House Ragnarok
 
User avatar
Kryton13
Baron
Baron
Posts: 177
Joined: Wed Jul 26, 2017 5:20 pm

Re: Hero Stat Cards Reset

Thu Sep 21, 2017 8:17 am

Agree wholeheartedly with this - is a good suggestion.
Realm 14
Faction: Neferak
House: 'The Autobots'
Player Name: 'Kryton13'
Race: Dwarf
 
sunbow
Baron
Baron
Posts: 187
Joined: Mon Aug 07, 2017 1:26 pm

Re: Hero Stat Cards Reset

Thu Sep 21, 2017 1:30 pm

+1

i wish i could remove the skill- and attribute points wasted on rufio.
 
User avatar
Cheerios7204
Baron
Baron
Posts: 164
Joined: Sat Jul 29, 2017 2:13 am

Re: Hero Stat Cards Reset

Fri Sep 22, 2017 12:47 am

+1
Realm: S60
Kingdom: Athaly
 
Bhaphomet
Baron
Baron
Posts: 107
Joined: Mon Aug 07, 2017 4:25 pm

Re: Hero Stat Cards Reset

Fri Sep 22, 2017 7:26 am

+1
 
User avatar
OIO
Knight
Knight
Posts: 39
Joined: Wed Jul 26, 2017 10:49 pm

Re: Hero Stat Cards Reset

Fri Sep 22, 2017 8:12 pm

+1

Should be done like abilities or similar. One time free, after that cost linari. Maybe something can be done to slow people from just dumping all their stats into a few heroes. Another backend issue is when you buy a hero bundle those cards are hero specific, afterwards theirs merrits for keeping it that was vs not and vice versa.
 
ChipHarold
Knight
Knight
Posts: 34
Joined: Wed Sep 06, 2017 2:44 pm

Re: Hero Stat Cards Reset

Fri Sep 22, 2017 11:08 pm

+1
 
User avatar
dorianGREY
Baron
Baron
Posts: 175
Joined: Wed Aug 09, 2017 7:05 pm

Re: Hero Stat Cards Reset

Sat Sep 23, 2017 6:13 am

They could put a level cap on the stats like they did the skills, wouldnt be that hard a fix but letting the community fix their commanders to fight would be damn nice and easy of the devs. After so man hopeless run in's with their support, I tire of being nice to this company. They seems less and less competent as time goes on.
"Corn chips is no place for a mighty warrior"

Also Known as - Kenshin Himura
Rufio 54 - Crown Prince
Dragonroost 62 - Ex-Icarum King, Ex-Neferak King
Swanshire 102 - Skarn - House Ragnarok
 
User avatar
Shu
Viscount
Viscount
Posts: 575
Joined: Mon Sep 25, 2017 3:47 am

Re: Hero Stat Cards Reset

Mon Sep 25, 2017 5:25 am

-1 There are limit for stats anyway, eventually you will fill them all. There's no need to waste the devs time making this. That's just my opinion.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests